Personatges
1:58 | Author: Alba
Holden Caulfield: protagonista i narrador de la història. És un adolescent de disset anys d'edat expulsat de la seva internat Pencey. A pesar de la seva intel·ligència i sensibilitat, Holden narra la seva història d'una manera cínica i fastiguejat. Ell realitza una dura critica del món adult que ho envolta, titllant a la majoria de les persones que coneix com hipòcrites, supèrflues i egoistes

Ackley: noi de Pencey que vivia en l'habitació contigua a la de Holden. Aquest últim ho considerava brut per les seves orelles i carrall en les dents a més d'insuportable.
Stradlater: company de cambra de Holden. Envanit, maco i un poc cregut. És un dels pocs estudiants en Pencey que tenia relacionis sexuals de debò.
Jane Gallagher: noia amb la qual Holden va passar unes vacances en Maine a la qual ell volia molt. Ella mai apareix directament al llarg de la narració encara que és evocada per Holden constantment.

Allie Caulfield: germà menor del protagonista que va morir de leucèmia tres anys abans de l'any que se situa la novel·la, quan Holden tenia tretze anys. La seva mort deixo un impacte molt profund en Holden.
Phoebe Caulfield: la germana menor de Holden, de deu anys d'edat. Ella és una de les poques persones a les quals Holden realment vol per la seva candidesa i maduresa.
D.B Caulfield: germà major de Holden que al no poder triomfar com escriptor es va convertir en guionista de cinema (cosa que molesta molt a Holden a causa de el seu odi pel cinema).
Sally Hayes: una noia molt atractiva i culta amb la qual Holden va sortir per un temps. Encara que ell la considera estúpida i frívola.
Sr. Spencer: professor d'història de Holden. Aquest li retreu la seva falta d'interès en l'estudi.
Carl Lluïx: company de Holden en un col·legi al que va anar abans de Pencey. Carl, major que Holden, té molta experiència sexual pel que a Holden li interessava estar amb ell.
Sr. Antolini: antic professor de literatura de Holden al que el noi guarda molt respecte pels seus coneixements.
Maurice: ascensorista i proxeneta de l'hotel on Holden s'allotja.
Sunny: jove prostituta que intenta tenir sexe amb Holden.
This entry was posted on 1:58 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarios: