Gat Tom (Tom i Jerry)
10:53 | Author: Alba

Tom és un gat domèstic de color gris blau (o blau grisenc, depenent del curt. El color del seu pèl és semblant al de la raça de gat Russian Blue). Té una vida acomodada, en canvi Jerry és un petit ratolí de color cafè que sempre viu a una curta distància de Tom. Tom és d'un temperament viu i bastant sensible, mentre que Jerry és independent i oportunista. Encara que bastant enèrgic i decidit, Tom no és un desafiament per a la ment de Jerry. AL final de cada episodi, Jerry és generalment mostrat com el vencedor, i Tom com el perdedor. No obstant això, han existit diversos altres resultats: en estranyes ocasions, Tom triomfa. Algunes vegades, irònicament, ambdós perden. De tant en tant, generalment per Nadal, Tom salva la vida de Jerry, o almenys li lliura regals. Almenys en una ocasió, la seva persecució diària és representada com una rutina gaudida per ambdós; en un episodi en particular, Tom està enamorat d'una gata, i després Jerry, gelós, procedeix a separar-los, pel que Tom està agraït i s'estrenyen les mans, i continuen amb la seva cacera.
Ambdós personatges presenten tendències sàdiques, a causa del plaer que demostren torturant a l'altre. No obstant això, a diferència de Jerry, Tom té una consciència que ho afligeix al pensar que Jerry està mal ferit o fins i tot mort. Jerry algunes vegades s'aprofita d'això.
This entry was posted on 10:53 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarios: