EL GAT DE CHESHIRE
10:47 | Author: Alba

El gat de Cheshire és un personatge fictici creat per Lewis Carroll en la seva coneguda obra Alícia en el país de les meravelles. Té la capacitat d’aparèixer i desaparèixer quan vol, entrenin a Alícia mitjançant conversacions estranyes de temàtiques filosòfiques. En canvi, apareix per animar a Alícia quan aquesta és condemnada a mort al camp de croquet per la Reina de Cors, i el gat desconcerta a tots fent desaparèixer el seu cos però fent visible el seu cap, mentre provoca una massiva discussió entre el Rei, la Reina i el verdugo, sobre si es pot decapitar a algú que no té cos.
Una altra de les seves característiques més singulars és que el Gat de Cheshire pot desaparèixer gradualment fins que no queda res més que el seu ampli somriure, fent notar a Alícia que moltes vegades haurà pogut veure a un gat sense somriure però mai un somriure sense un gat. Aquesta a estat una de les característiques més recordades del gat de Cheshire.
This entry was posted on 10:47 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarios: